Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Wandelverhaal : professor K. Bauters en de zoektocht naar het kabouterbos

De norse, oude professor K. Bauters bestudeert kabouters. Hij heeft ze echter nog nooit gezien. Op een dag vertrekt hij om uit te zoeken of ze wel echt bestaan. Het wordt een lange en gevaarlijke tocht langs hobbelige en kronkelende paden. Trollen, reuzen en heksen loeren achter elke boom of struik. Of de professor het er goed vanaf brengt, dat kom je te weten als je zijn spoor volgt. Het ...
De norse, oude professor K. Bauters bestudeert kabouters. Hij heeft ze echter nog nooit gezien. Op een dag vertrekt hij om uit te zoeken of ze wel echt bestaan. Het wordt een lange en gevaarlijke tocht langs hobbelige en kronkelende paden. Trollen, reuzen en heksen loeren achter elke boom of struik. Of de professor het er goed vanaf brengt, dat kom je te weten als je zijn spoor volgt.
Het wandelverhaal kan je downloaden via de app Actionbound. Je krijgt er zowel de route te zien als het verhaal.
De wandeling is zo'n 3 kilometer. Voorzie aangepast schoeisel bij regenweer. Niet toegankelijk met de buggy.
Dit wandelverhaal is het wordt vervolgd door het wandel-verhaal "Willemien gaat op zoek".

De wandeling gedaan? Doe mee met de tekenwedstrijd!
Maak een tekening bij het wandelverhaal. Bezorg deze voor 8 november aan de bibliotheek of mail de tekening naar bibliotheek@erpe-mere.be . Er zijn geen beperkingen over welke materialen je mag gebruiken of hoe groot de tekening moet zijn. Laat je fantasie de vrije loop en breng deze bijzondere wandelverhalen mee tot leven.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • van wo 1 juli 2020 tot wo 30 september 2020

Prijs

Gratis

Waar

Openbare Bibliotheek Erpe-Mere
Oudenaardsesteenweg 458, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

Openbare Bibliotheek Erpe-Mere