Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Annick Ruyts - UITGESTELD

Annick Ruyts - UITGESTELD Annick Ruyts maakte jarenlang reportages voor VRT-programma's zoals Grenzeloze Liefde en We are from Belgium. Nu is ze eindredacteur van Thomas Vandervekens interviewprogramma Alleen Elvis blijft bestaan. Al jaren lijdt ze aan slapeloosheid. Die kwaal vormde de aanleiding voor een nieuw Canvas-programma: De slapelozen. Geprikkeld door haar ervaringen en deze van de ...
Annick Ruyts - UITGESTELD

Annick Ruyts maakte jarenlang reportages voor VRT-programma's zoals Grenzeloze Liefde en We are from Belgium. Nu is ze eindredacteur van Thomas Vandervekens interviewprogramma Alleen Elvis blijft bestaan. Al jaren lijdt ze aan slapeloosheid. Die kwaal vormde de aanleiding voor een nieuw Canvas-programma: De slapelozen. Geprikkeld door haar ervaringen en deze van de personen die ze interviewde voor haar programma, schreef ze een boek. Het heet Slapeloos: wanneer de nacht eindeloos lijkt en het staat vol adviezen om slapeloosheid te verhelpen. Ruyts neemt u in deze lezing mee op een uiterst persoonlijke trip die, uiteindelijk, resulteert in een deels aanvaarding en deels genezing van haar kwaal.

- Abonnementen (15 euro) voor de 4 lezingen zijn te koop vanaf 03/09, om 17.00 uur.
- Losse tickets (5 euro) kan je bestellen van 10/09, om 17.00 uur.

Het is niet mogelijk om vooraf tickets te reserveren via e-mail of telefoon.
Lezingenreeks Stemmen in Steenberg

Wanneer

  • ma 25 januari 2021
    van 20 tot 23 uur

Prijs

€ 5,00
- Abonnementen (15 euro) voor de 4 lezingen zijn te koop vanaf 03/09, om 17.00 uur.- Losse tickets (5 euro) kan je bestellen van 10/09, om 17.00 uur.Het is niet mogelijk om vooraf tickets te reserveren via e-mail of telefoon.

Waar

EMotia
Oudenaardsesteenweg 456, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

Bibliotheek Erpe-Mere