Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Wandelverhaal : Willemien gaat op zoek

Willemien is de lieftallige en immer vrolijke vrouw van de oude professor K. Bauters. Omdat haar man veel langer wegblijft dan ze had gedacht, gaat ze naar hem op zoek. Haar tocht gaat over andere paden, maar ook zij beleeft onderweg spannende avonturen. Zal ze de professor vinden? Dat kom je te weten als je haar spoor volgt. Het wandelverhaal kan je downloaden via de app Actionbound. Je ...
Willemien is de lieftallige en immer vrolijke vrouw van de oude professor K. Bauters. Omdat haar man veel langer wegblijft dan ze had gedacht, gaat ze naar hem op zoek. Haar tocht gaat over andere paden, maar ook zij beleeft onderweg spannende avonturen. Zal ze de professor vinden? Dat kom je te weten als je haar spoor volgt.
Het wandelverhaal kan je downloaden via de app Actionbound. Je krijgt er zowel de route te zien als het verhaal.
De wandeling is zo'n 3 kilometer. Voorzie aangepast schoeisel bij regenweer. Niet toegankelijk met de buggy.
Dit wandelverhaal is het vervolg op K. Bauters en de zoektocht naar het kabouterbos.

De wandeling gedaan? Doe mee met de tekenwedstrijd!
Maak een tekening bij het wandelverhaal. Bezorg deze voor 8 november aan de bibliotheek of mail de tekening naar bibliotheek@erpe-mere.be . Er zijn geen beperkingen over welke materialen je mag gebruiken of hoe groot de tekening moet zijn. Laat je fantasie de vrije loop en breng deze bijzondere wandelverhalen mee tot leven.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • van za 1 augustus 2020 tot wo 30 september 2020

Prijs

Gratis

Waar

Openbare Bibliotheek Erpe-Mere
Oudenaardsesteenweg 458, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

Openbare Bibliotheek Erpe-Mere