Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Schoolvoorstelling: 4Hoog - 'Akke Akke Tuut' (3+)

Reserveren kan alleen via EMotia@erpe-mere.be. De plaatsen worden toegekend volgens de datum van reservatie. Heeft een voorstelling veel succes, dan bekijken we de mogelijkheid om een extra voorstelling in te lassen. We zoeken alvast nog meer leuke voorstellingen. 'Akke Akke Tuut' wordt meer dan ooit onweerstaanbaar muzikaal cabaret voor kleuters! Er hangt een jongen aan de wasdraad! Echt! Aan ...
Reserveren kan alleen via EMotia@erpe-mere.be. De plaatsen worden toegekend volgens de datum van reservatie. Heeft een voorstelling veel succes, dan bekijken we de mogelijkheid om een extra voorstelling in te lassen. We zoeken alvast nog meer leuke voorstellingen.

'Akke Akke Tuut' wordt meer dan ooit onweerstaanbaar muzikaal cabaret voor kleuters!

Er hangt een jongen aan de wasdraad!
Echt! Aan de wasdraad!
Een jongen! Een echte jongen.
Tussen drie truien, twee sokken en een hemd.
Zalig wiegend in de wind …
Zo'n slordige dertig jaar geleden begonnen twee jonge honden een splinternieuw cabaretduo, genaamd Kommil Foo. 'Akke Akke Tuut' was één van hun eerste voorstellingen. Mich en Raf Walschaerts regisseren nu Thomas van Caeneghem en Lander Severijns in een nieuwe versie van deze kindertheaterklassieker. 'Akke Akke Tuut' wordt meer dan ooit onweerstaanbaar muzikaal cabaret voor kleuters!
In de namiddag wordt 'Akke Akke Tuut' gebracht als familievoorstelling.

Voor eventuele afwezige leerlingen hanteren wij een afwijking van maximaal 10%. Grotere afwijkingen worden gefactureerd. Annuleren kan enkel in onderling overleg en met goedkeuring van beide partijen. Annuleringen tot 3 maanden vóór de voorstelling kosten je niets. Nadien betaal je de helft van de verschuldigde som. Bij onrechtmatige annulering factureren wij het volledige inschrijvingsbedrag. Per voorstelling kunnen we 370 personen verwelkomen. We sturen met de factuur nog enkele praktische afspraken mee.

Wanneer

  • wo 2 december 2020
    van 9.30 tot 10.30 uur

Prijs

€ 6,00
Prijs: 6 euro

Waar

EMotia
Oudenaardsesteenweg 456, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

EMotia