Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Outer

OUTER. Een unieke filmische blend van modern klassieke piano, ambient postrock en elektronica. Componist/producer Tom Soetaert schreef het debuutalbum op een schapenboerderij in Noord IJsland. Het resultaat zijn intieme, uitgepuurde, weemoedige en bezwerende pianotracks, goedgekeurd door BBC Sound's Stephen McCauley en KEXP's Alex Ruder. Daarnaast raakten verschillende nummers in de avo...
OUTER. Een unieke filmische blend van modern klassieke piano, ambient postrock en elektronica. Componist/producer Tom Soetaert schreef het debuutalbum op een schapenboerderij in Noord IJsland. Het resultaat zijn intieme, uitgepuurde, weemoedige en bezwerende pianotracks, goedgekeurd door BBC Sound's Stephen McCauley en KEXP's Alex Ruder.

Daarnaast raakten verschillende nummers in de avondplaylist van Studio Brussel, Radio 1 en Klara. Het debuutalbum was ook De Standaard niet ontgaan, die het oplijstte in "9 albums die in 2018 meer aandacht hadden verdiend". Live is OUTER een onthaastende totaalervaring. De sfeer van het album wordt dankzij zorgvuldig uitgekozen visuals en dito muzikanten, perfect vertaald naar een live-belevenis. Met: Tom Soetaert, Nicolas DeleĀ“pine, Arne De Tremerie, Laurens Van Bouwelen (ex-Amatorski), Wanthanee Wadngam (winnaar De Nieuwe Lichting 2016)

Wanneer

  • zo 20 juni 2021
    van 19 tot 20 uur

Prijs

€ 7,00

Waar

EMotia
Oudenaardsesteenweg 456, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

EMotia