Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Loes Van den Heuvel & Herman Verbruggen - 'De allereerste keer'

Dit komische muziektheater brengt de grootste hits van o.a. Will Tura, Noordkaap, Rob de Nijs, Paul Severs, Peter Koelewijn, Raymond van het Groenewoud en Rita Deneve, uitgevoerd door topmuzikanten en -vocalisten. Herman Verbruggen (“Marcske” uit F.C. De Kampioenen) herstelt het antieke danspaleis OEMPALAPAPERO in haar oude glorie. Hij engageert als huisorkest het enige 100 % Nederlandstalig ...
Dit komische muziektheater brengt de grootste hits van o.a. Will Tura, Noordkaap, Rob de Nijs, Paul Severs, Peter Koelewijn, Raymond van het Groenewoud en Rita Deneve, uitgevoerd door topmuzikanten en -vocalisten.

Herman Verbruggen (“Marcske” uit F.C. De Kampioenen) herstelt het antieke danspaleis OEMPALAPAPERO in haar oude glorie. Hij engageert als huisorkest het enige 100 % Nederlandstalig balorkest in Vlaanderen: de EENZAAM ZONDER JOU band met KATY SATYN en ALAIN SMITS.

Daverende Diva Loes Van den Heuvel (Carmen uit F.C. De Kampioenen) is de ster van de officiële openingsavond van OEMPALAPAPERO. Het publiek maakt voor de pauze de laatste repetities en spannende voorbereidingen mee. Na de pauze volgt de officiële opening, het langverwachte gastoptreden van Loes Van den Heuvel én de uitreiking van de gouden spiegelbol. Deze trofee van grote verdienste voor het Nederlandstalige dansbare lied wordt met een passende toespraak van Herman uitgereikt aan Loes.

Wanneer

  • ma 14 december 2020
    van 20 tot 23 uur

Prijs

€ 15,00
Prijs: 15 euroUiTPAS aan Kansentarief: 1,50 euro

Waar

EMotia
Oudenaardsesteenweg 456, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

EMotia