Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Schatten van Vlieg met de bib van Erpe-Mere (coronaproof)

Denken jullie aan de zomervakantie, dan denken jullie waarschijnlijk ook aan: “Schatten van Vlieg”. Helaas heeft corona beslist dat onze zoektocht er dit jaar wat anders zal uitzien. Maar niet getreurd, het blijft minstens even leuk! Wij hebben een digitale zoektocht in elkaar gestoken, knutsel-tutorials gemaakt, een verhalenwandeling in elkaar gestoken,… Klinkt als muziek in de oren? Dat kan, ...
Denken jullie aan de zomervakantie, dan denken jullie waarschijnlijk ook aan: “Schatten van Vlieg”. Helaas heeft corona beslist dat onze zoektocht er dit jaar wat anders zal uitzien. Maar niet getreurd, het blijft minstens even leuk!
Wij hebben een digitale zoektocht in elkaar gestoken, knutsel-tutorials gemaakt, een verhalenwandeling in elkaar gestoken,…
Klinkt als muziek in de oren? Dat kan, want dit jaar is het thema 'Hoor jij wat ik hoor?' Hou zeker de facebookpagina en website in het oog. Vanaf 1 juli dropt de bib daar alle opdrachten.
Oja… nog meer zin om te speuren? Je kan ook een zoektocht spelen in de andere BibArt-bibliotheken: bibliotheek Denderleeuw, bibliotheek Haaltert, bibliotheek Lede en bibliotheek Ninove.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • van wo 1 juli 2020 tot ma 31 augustus 2020

Prijs

Gratis

Waar

Openbare Bibliotheek Erpe-Mere
Oudenaardsesteenweg 458, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

Openbare Bibliotheek Erpe-Mere