Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Uberdope + Gin Toxic

De Gentse hiphoptrots Uberdope laat zich opmerken door spitsvondige teksten en stevige beats. Gin Toxic is een band met voornamelijk leden uit Erpe-Mere. Hun stijl omschrijven ze als "ambiancemuziek met een rocktint". De Gentse hiphoptrots Uberdope laat zich opmerken door spitsvondige teksten en stevige beats. De groep doet EMotia aan met een geschifte mix van hun recentste plaat “Graag...
De Gentse hiphoptrots Uberdope laat zich opmerken door spitsvondige teksten en stevige beats. Gin Toxic is een band met voornamelijk leden uit Erpe-Mere. Hun stijl omschrijven ze als "ambiancemuziek met een rocktint".

De Gentse hiphoptrots Uberdope laat zich opmerken door spitsvondige teksten en stevige beats. De groep doet EMotia aan met een geschifte mix van hun recentste plaat “Graag Gedaan” met oudere blijvers. Uberdope verdient wekelijks zijn sporen in het ochtendblok van Studio Brussel, met het weekoverzicht "It's a rap”! Hun eigen label Fake Records, met artiesten als Brihang en Bombataz, ontving onlangs de Best Label award op de jaarlijkse prijsuitreiking voor de Belgische muziekindustrie.

Gin Toxic is een band met voornamelijk leden uit Erpe-Mere. Hun stijl omschrijven ze als "ambiancemuziek met een rocktint".

Standaardprijs: 10 euro.
Jonger dan 26? Dan betaal je slechts 7 euro.
Lid van een jeugdbeweging? Dan betaal je slecht 5 euro.
(Opgelet: dit wordt gecontroleerd.)

Wanneer

  • vr 17 september 2021
    van 20 tot 22 uur

Prijs

€ 10,00

Waar

EMotia
Oudenaardsesteenweg 456, 9420 Erpe-Mere

Organisatie

EMotia