Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Erpe-Mere renoveert in cijfers

Erpe-Mere renoveert is een project van het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen van de Provincie Oost-Vlaanderen en SOLVA in samenwerking met de gemeente Erpe-Mere en met de steun van netbeheerder Fluvius. Het maakt deel uit van het project ‘Zuid-Oost-Vlaanderen renoveert!’.

Het aantal uitgevoerde adviezen in de provincie bereikte in 2022 al een absolute recordhoogte. Er werden in een half jaar tijd 1100 adviezen gegeven.

In de periode van 1 januari tot 30 juni 2022 werden 19 renovatieadviezen voor werfadressen binnen de gemeente Erpe-Mere gegeven. Tijdens diezelfde periode werden 16 adviesaanvragen ingediend. In onderstaande tabel wordt weergegeven hoeveel adviezen er per gemeente werden afgeleverd in Zuid-Oost-Vlaanderen.

Ben je van plan om te renoveren en wil je meer weten over isolatie, ventilatie, verwarming, zonne-energie, ... maak dan nu een afspraak met een adviseur voor advies op maat.

Surf naar www.bouwwijs.be/renovatieadvies en vul digitaal je aanvraag in. Voor vragen over nieuwbouw kan je een afspraak maken via www.bouwwijs.be/bouwadvies.

Gepubliceerd op  wo 21 sep 2022