Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Energie-efficiënt verwarmen met gas? Een slimme energiekeuze!

Enkel wie goed geïnformeerd is, kan de juiste energiekeuze maken. Daarom nodigt de gemeente je in samenwerking met SOLVA, Fluvius en Gas.be uit voor een korte, gratis infosessie over duurzaam energieverbruik.

Wat je budget, verbruik of woonsituatie ook is, overschakelen van mazout naar gas levert je heel wat voordelen op.

Wist je bijvoorbeeld dat je met gas tot 40% minder verbruikt, en dat je heel wat bespaart dankzij interessante premies? Daarnaast is gas de ideale aanvulling op hernieuwbare energiebronnen die nog niet volledig beantwoorden aan onze energievraag. Bij verwarmen op gas komt er bovendien bijna geen NOx-uitstoot vrij. Ook de CO2-uitstoot ligt veel lager. En dankzij biogas, de nóg groenere variant van gas, zal je op termijn zelfs volledig CO2-vrij kunnen verwarmen. Gas is dus een slimme en betrouwbare keuze voor je portemonnee én uw ecologische voetafdruk. Vandaag én in de toekomst.

Op het programma.

Tijdens onze infosessie ontdek je alles over BENOveren, de voordelen van gas als energiebron, de verschillende premies en onze groepsactie rond de sanering van je oude stookolietank. Bovendien geniet je van interessante cashbacks op uw nieuwe gastoestel.

Geniet van uitzonderlijke cashbacks op uw nieuwe gastoestel.

Als deelnemer aan onze gratis infosessie geniet je van interessante cashbacks bij de grootste fabrikanten van gasoplossingen.

Mis deze unieke gelegenheid niet.

Schrijf je snel in op benoverenmetgas.be!

Gepubliceerd op  do 25 jul 2019