Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Doe mee met de groepsaankoop groene stroom!

Wil jij besparen op je energiefactuur en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan een beter klimaat? Doe dan mee met de achtste groepsaankoop groene stroom en aardgas van de provincie Oost-Vlaanderen! Schrijf je vóór 2 februari 2021 in. Inschrijven is gratis en volledig vrijblijvend.

Goedkopere energie via groepsaankoop

Met deze groepsaankoop ondersteunt de Provincie Oost-Vlaanderen haar inwoners bij de overstap naar groene en scherp geprijsde energie. Door een grote groep geïnteresseerden samen te brengen, kan de Provincie een lage prijs bedingen voor groene elektriciteit en gas. De leverancier die tijdens de energieveiling op 2 februari de beste prijs kan bieden, is de winnaar. Hoe meer deelnemers, hoe groter de korting. Bedrijven, zelfstandigen en verenigingen met een beperkt verbruik kunnen ook deelnemen.

Dankzij de vorige groepsaankoop konden meer dan 36.500 Vlaamse gezinnen en meer dan 1.200 bedrijven respectievelijk gemiddeld 206 en 305 euro besparen op hun energiefactuur. Ook dit jaar is het doel weer zoveel mogelijk Oost-Vlamingen groene, goedkope energie aan te bieden.

Jouw gemeente werkt mee

Ook Erpe-Mere ondersteunt dit initiatief. Wie hulp wil bij zijn inschrijving, kan via dienst leefmilieu ondersteuning krijgen. Steek je laatste jaarafrekening samen met je gegevens en telefoonnummer in de brievenbus. De omslag mag t.a.v. Kim Devos. 

Hoe?

  1. Schrijf je vóór 2 februari 2021 in. Inschrijven is gratis en volledig vrijblijvend.
  2. Je krijgt een persoonlijk aanbod met een prijs, berekend op jouw opgegeven verbruik.
  3. Vind je het voorstel interessant? Dan kan je het aanbod accepteren tot en met 30 april 2021. De Provincie regelt de overstap naar je nieuwe leverancier.

Meer info

Gratis infolijn: 0800 60 601(werkdagen van 9 tot 20 uur)
groenestroom@oost-vlaanderen.be

Dienst Leefmilieu, enkel op afspraak via duurzaam@erpe-mere.be of 053 60 34 41

Gepubliceerd op  do 10 dec 2020