Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Covid-vaccinaties voortaan bij de huisarts

Op donderdag 24 maart sluit het vaccinatiecentrum Denderdal de deuren. Wie zich na die datum nog wil laten vaccineren, kan daarvoor terecht bij de huisarts. Als dat niet lukt, kan er ook een afspraak gemaakt worden in het vaccinatiepunt De Oever in Aalst.

Het grootschalige vaccinatiecentrum Denderdal ging in februari vorig jaar open. Sinds dan werden bijna 130.000 inwoners van Aalst, Denderleeuw, Erpe-Mere, Haaltert en Lede gevaccineerd en werden meer dan 350.000 prikken toegediend. De vlotte organisatie van het vaccinatiecentrum is het resultaat van een goede samenwerking tussen alle betrokken gemeenten maar ook van heel wat medewerkers en vrijwilligers.

Vaccinatie na 24 maart

Inwoners van Aalst, Denderleeuw, Erpe-Mere, Haaltert en Lede die zich na 24 maart willen laten vaccineren, maken een afspraak bij hun huisarts. Als dat niet lukt, dan kunnen ze contact opnemen met het callcenter (053 72 30 80) om een afspraak te maken in het vaccinatiepunt De Oever aan de Albrechtlaan 117 in Aalst. Dit Covid-vaccinatiepunt zal beperkt geopend zijn.

In de nabije toekomst zal Covid-vaccinatie ook mogelijk zijn via een aantal apothekers. Communicatie hierover volgt later.

Gepubliceerd op  wo 23 mrt 2022