Gemeente Gemeente Erpe-Mere

UPDATE: Cafetaria zoekt uitbater!

We zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde uitbater van onze horecaconcessie verbonden aan sporthal Steenberg.

Als zelfstandig uitbater profiteer je mee van de prachtige wandelomgeving met in- en outdoor sportfaciliteiten zoals het kunstgrasveld, de Finse piste, fitnesstoestellen, een visvijver en de sporthal.

Deze troeven lokken tal van bezoekers die jij in de watten kan leggen. Voel je het al kriebelen? Lees dan vooral verder… 

Om van de uitbating en succesverhaal te maken kan je beschikken over een ruimte met een oppervlakte van ± 173,27 m². Deze ruimte bestaat uit een cafetaria, een bureau-ruimte, een keukentje en een drankberging. Aansluitend aan de cafetaria is er een terras met een oppervlakte van ± 211,46 m².

Als kandidaat werk je een exploitatievoorstel uit voor de cafetaria met terras. Je bepaalt het uitzicht van de ruimte, je doet een voorstel van openingsuren en je geeft aan wanneer je met de uitbating kan starten. Daarnaast bepaal je wie je doelgroep is en hoe je die kan betrekken bij je idee. Naast de conceptnota stel je ook een businessplan op waarbij we duidelijk zien dat je concept ook qua kosten, opbrengsten en investeringen haalbaar is. Je doet ook een voorstel van basisconcessievergoeding. 

De uitgebreide informatie kan je nalezen in de toewijzingsleidraad die terug te vinden is in de bijlagen onderaan deze pagina.

In de concessieovereenkomst was een klein foutje geslopen, maar de meest recente versie is nu ook te vinden onderaan deze pagina. 

Timing
• 17 mei 2019: uiterste indieningsdatum van de kandidatuur.
• 20 mei – 31 mei 2019: onderhandelingen met de verschillende kandidaten
• 4 juni 2019: toewijzing van de nieuwe concessie

Uiterste datum voor ontvangst van de kandidaturen was 17 mei 2019.

Gepubliceerd op  do 28 mrt 2019