Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Bib is open

De bib is open volgens de normale openingsuren. Geen zin in een bezoekje? Wie dat wenst, kan nog steeds gebruik maken van de afhaaldienst We hebben ook een extra dienstverlening voor risicogroepen en minder mobiele mensen.

Onze afhaaldienst

Doe een aanvraag via www.erpe-mere.be/afhaaldienst. Wij zoeken de materialen bij elkaar en geven een seintje zodra alles klaar staat. Het pakket kan je ophalen tijdens of buiten onze openingsuren.

Extra dienstverlening

Voor personen die tot de risicogroepen behoren, voorzien we speciale openingsuren op woensdag- en vrijdagvoormiddag tussen 9.00 en 10.00 uur. Reserveer telefonisch via 053 60 34 70.

Wie nog geen zin heeft in een bezoekje aan de bib, kan nog steeds gebruik maken van de afhaaldienst

Onze bib-aan-huis brengt gratis boeken, films, tijdschriften, spellen... bij minder mobiele leners thuis. 

Vanaf 1 juli focust de Bib-aan-huis dienst zich voortaan op minder mobiele lezers. Zelf de bibliotheek bezoeken is voor ouderen, langdurig zieken en mensen met een beperking niet vanzelfsprekend. Daarom kunnen ze een beroep doen op de bib-aan-huis-dienst. Ze kiezen zelf hun materialen of laten zich verrassen!  

Als lid van de bib kan je gratis gebruik maken van deze dienst. Je neemt contact op met de bib op het nummer 053/60 34 70. Wij luisteren naar je wensen en maken een pakket voor je klaar dat zo snel mogelijk bij je thuis wordt gebracht en zorgen dat de boeken terug worden opgehaald.

Gepubliceerd op  di 30 nov 2021