Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Bevraging rond (gedeelde) mobiliteit - Klimaatgezond Zuid-Oost Vlaanderen

Wil je je stem laten doorwegen op het mobiliteitsdebat? Dan is dit uw kans! Hoe verplaatst u zich meestal en wat is er in uw buurt nodig zodat dit (nog) vlotter kan? Dat zijn vragen waarop we via een enquête bij alle inwoners een antwoord willen.

Met die informatie kunnen we aan slag om na te denken over de mobiliteit van morgen. Doe mee en win één van de tien bonnen t.w.v. 50 euro!

De enquête vind je terug via deze link.

Achtergrond

Uit het klimaatplan ‘Klimaatgezond Zuid-Oost-Vlaanderen’ werden 20 maatregelen gekozen die prioritair door de gemeenten zullen worden aangepakt. Een van deze maatregelen is ‘het stimuleren van gedeelde mobiliteit’, waarbinnen deze bevraging perfect past.

Op basis van de resultaten kunnen we verder aan de slag met de uitwerking en uitvoering van deze maatregel uit het klimaatplan.

Elke gemeente kan, indien gewenst, na afloop van de bevraging toegang krijgen tot de gegroepeerde en geanonimiseerde antwoorden van alle deelnemers uit de eigen gemeente.

SOLVA zal bovendien de resultaten op regionaal vlak analyseren en, indien er voldoende deelnemers zijn, een analyserapport ter beschikking stellen van de gemeenten rond de visie van de burgers op gedeelde mobiliteit.

Gepubliceerd op  vr 23 aug 2019