Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Een nieuwe app voor Erpe-Mere

Erpe-Mere lanceert een nieuwe app, de “Erpe-Mere-app”. De Erpe-Mere-app bouwt verder op Mijn Burgerprofiel van Digitaal Vlaanderen, en is – naast de website – hét digitaal loket voor al je overheidszaken; aangevuld met lokaal nieuws en lokale dienstverlening.

WAAR VIND JE DE ERPE-MERE-APP?

De Erpe-Mere-app is nu beschikbaar voor iOS en Android. Open op je smartphone de Apple App Store of Google Play Store, zoek naar ‘Erpe-Mere’ en download de app.

Download de mobiele app via

Na opstarten kies je zelf of je wilt aanmelden om je persoonlijke documenten te raadplegen. Dat kan makkelijk en veilig via itsme of een andere beveiligingsmethode.

WAT IS MIJN BURGERPROFIEL?

Mijn Burgerprofiel verzamelt al je officiële gegevens en je overheidsadministratie. De info is altijd beschikbaar wanneer jij ze nodig hebt, voor  de verschillende overheden: federaal, Vlaams en lokaal. Je profiel reist met je mee: meld je aan op 1 plaats voor alle websites die gebruik maken van Mijn Burgerprofiel.

ERPE-MERE-APP VERRIJKT MET LOKALE INHOUD EN DIENSTEN

Erpe-Mere-app is een lokale variant van de Mijn Burgerprofiel app – met alle functionaliteiten van Mijn Burgerprofiel, maar met de look & feel van Erpe-Mere, en bovenal: lokale inhoud, nieuws en diensten. Zo kan je bijvoorbeeld als inwoner snel en gemakkelijk:

  • Het nieuws uit de gemeente en een overzicht van alle activiteiten en evenementen. (UiT-Kalender)
  • De openingsuren en contactgegevens van het gemeentehuis.
  • De mogelijkheid om meldingen te doen in Erpe-Mere voor sluikstorten, overlast en schade aan de weg.
  • Toegang tot het digitaal loket en het maken van een afspraak met de gemeentelijke diensten.
  • De mogelijkheid om meldingen van de gemeente te ontvangen.
  • Je eBox raadplegen, de digitale mailbox van de overheid.
  • Toegang tot diverse vergunningen, attesten, gegevens… en digitale aanvragen

KAN JE WAT HULP GEBRUIKEN?

Heb je technische problemen of vragen? Op mijnburgerprofiel.be vind je heel wat informatie en ook een video die je stap voor stap begeleidt hoe je kan aanmelden. Liever telefonische hulp? Dat kan ook. Bel 1700, het gratis informatienummer van de Vlaamse overheid.

Gepubliceerd op  wo 10 jul 2024