Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Iedereen op stap met de UiTPAS

UiTPAS is een kaart voor iedereen die deelneemt aan vrijetijdsactiviteiten. Telkens je deelneemt aan een UiTPAS-activiteit verzamel je punten voor een korting, cadeau of ander voordeel. Een overzicht van alle ruilvoordelen en je puntenstand vind je hier (link www.uitpasdender.be). Om te sparen scan je je kaart in aan een UiTPAS-zuiltje of op de smartphone van de organisator.

Mensen met een beperkt inkomen kunnen met het sociaal huis bekijken of ze in aanmerking komen voor een UiTPAS aan kansentarief. In dat geval betaal je bij UiTPAS-activiteiten 1,5 euro (activiteit van een halve dag), 3 euro (activiteit hele dag) of 25% van de prijs (meerdaags aanbod). De UiTPAS ziet er trouwens voor iedereen hetzelfde uit, of je recht hebt op het kansentarief of niet.

Wist je trouwens dat alle sport- en jeugdkampen, de speelpleinwerking en naschoolse opvang maar ook de eigen programmatie van EMotia en de bibliotheek UiTPAS-activiteiten zijn? Voor Eekhoorn Eiland geldt een eigen sociale regeling.

UiTPAS aanschaffen?

Een UiTPAS kost 5 euro. Jongeren onder de 18 betalen 2 euro. Voor mensen die recht hebben op het kansentarief is de kaart gratis. Je koopt je UiTPAS bij EMotia, de bibliotheek en het Sociaal Huis.

Denk je in aanmerking te komen voor het kansentarief, contacteer dan het Sociaal Huis.