Gemeente Gemeente Erpe-Mere

Fotowedstrijd 100 jaar Kruiskoutermolen

De Kruiskoutermolen staat bijna 100 jaar te pronken in Erpe-Mere. Dat moet gevierd worden! Vier mee door deel te nemen aan de Kruiskoutermolen fotowedstrijd!
Tussen 1 juni 2022 en 15 maart 2023 kan je maximaal 2 foto’s van de Kruiskoutermolen inzenden via het e-loket.

Foto's indienen voor deze wedstrijd is niet meer mogelijk. Stemmen op de foto's kan nog tot 31 maart via onze facebookpagina. Op zaterdag 29 april en zondag 30 april kan je de foto's komen bewonderen tijdens de tentoonstelling.

De foto die je upload, heb je zelf genomen. Lukt het uploaden van een foto niet dan kan je een e-mail sturen naar communicatie@erpe-mere.be of bellen naar 053 60 34 00 (deskundige communicatie).

De ingezonden foto’s worden op de gemeentelijke facebookpagina gepost. De foto met de meeste likes op 31 maart 2023 wint een ‘kadobon’ van Erpe-Mere met een waarde van 50 euro te besteden bij lokale handelaars van de gemeente Erpe-Mere.

We voorzien bovendien een plekje voor de mooiste foto’s op de tentoonstelling ‘100 jaar Kruiskoutermolen’ in april 2023, in het ontmoetingscentrum van Mere.

Deze wedstrijd wordt georganiseerd door het gemeentebestuur van Erpe-Mere. Door deel te nemen ga je akkoord met de fotowedstrijd en het volledige reglement. Het volledige reglement kan je hier nalezen.